29465835-FByEH

HEBA Laxen 2013 - Fisketävling i Stockholms Ström

 

Heba & FK Strömstararna, Stockholms Idrottsförvaltning och Länsstyrelsen har nöjet att inbjuda till fisketävling i Stockholms Ström söndagen den 28 april mellan kl 11:00 till 16:00.

 

Tävlingsavgiften är 200kr

 

Tävlingen är enkel. Den som fångar den tyngsta laxen eller havsöringen vinner 5.000 kronor. Andra pris 3.000 kr och tredje pris 1.000 kr. Som deltagare i tävlingen bidrar du också till fortsatt fiskevård i Strömmen.

 

Föranmälan

Du föranmäler dig genom att betala startavgiften a 200kr på FK Strömstararnas plusgirokonto 6463145-0 ochgaranteras då plats.

OBS:Märk inbetalningskortet med "HebaLaxen + ditt namn".

 

Information inför tävlingen finner du på FK Strömstararnas hemsida, www.stromstararna.se.

Föranmälda deltar även i lotteri om en fiskeutrustning. Det går givetvis även att anmäla sig på tävlingsdagen kl. 10.00-11.00.

 

Fiskeområdet
Deltagarna disponerar sitt fiske fritt i tävlingsområdet som sträcker sig från Centralbron i väster till Kastellholmen i öster. Fisket sker från land inom tävlingsområdet. Funktionärer kommer att finnas på plats och kan vid behov oTält

ch önskemål hjälpa till med t ex håvning.


Obs! Komplett karta över tävlingsområdet erhålls på tävlingsdagen.

 

Tävlingsregler

Se nästa sida. Klubben rekommenderar Blyfria sänken.

Start och invägning


Inregistrering sker på kajen nedanför Operan kl 10:00-11.00.

 

Tävlingen startar kl 11.00 och avslutas kl 16.00.

 

På kajen nedanför Operan finns tävlingsledningens sekretariat-tält där samling sker,

se markerat område på kartan. Vid tävlingssekretariatet kommer den fångade laxen och havsöringen vägas fortlöpande för att sedan visas upp för alla. Även andra fiskarter som fångas kommer att exponeras. Detta för att allmänhet och media ska kunna följa tävlingen på ett deltagande och spännande sätt.

 

Prisutdelning

Efter tävlingen samlas deltagarna kl. 16.15 nedanför Operan vid fågelmatningsplatsen.

Den som fångat den tyngsta laxen eller havsöringen vinner förstapris om 5 000 kronor andra- och tredjepris är 3 000 respektive 1 000 kronor. Lottdragning och pris bland föranmälningarna delas också ut i anslutning till tävlingens slut

Hjärtligt välkomna hälsar HEBA Fastighets AB & FK Strömstararna

Stockholms idrottförvaltning och Länsstyrelsen.